Anouk Klauwers van Bistrot castrique: 'Ik ben blij dat ik voor Weesp heb gekozen'
Anouk Klauwers van Bistrot castrique: 'Ik ben blij dat ik voor Weesp heb gekozen'

Bistrot Castrique is een succes

B2b

WEESP - Ruim een half jaar nu runt Anouk Klauwers haar Bistrot Castrique aan de Achteromdwarsstraat met een terras aan de Kom van Weesp. Een spannende, maar juiste keuze, zo stelt de Beverwijkse na een voorzichtige start in de zomer van 2016.

Oesters en kreeft blijken ook te worden gewaardeerd in Weesp en gasten die gaan voor een simpel, maar smakelijk kippetje weten de weg naar het restaurant inmiddels ook te vinden.

Als je oesters en kreeft op je menukaart hebt staan, denken mensen al gauw dat het alleen maar een chique boel is daar bij Bistrot Castrique. Anouk Klauwers snapt dat dat beeld over haar restaurant in Weesp ontstond, maar bleef trouw aan haar concept.

Chef-kok
"Oesters en kreeft zijn gewoon heel erg lekker en hoe fijn is het dat je dat bij ons in Weesp kunt eten. Wij gaan voor kwalitatief mooi eten en wat de prijs betreft kun je het zo gek maken als je wilt. Of je nu voor een menu, een hoofdgerecht of voor alleen een mooi glas wijn komt, je bent van harte welkom. Het gaat niet om chic, maar om lekker en dat is het eten bij ons. Gasten komen steeds terug en maken mond-tot-mondreclame voor Castrique. Dus dan doen chef-kok Roland Aarts en ik blijkbaar iets goed."

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant