Denise Vossepoel en Frank ten Have zijn vereerd met de IVW-award. (Foto: Brian Elings)
Denise Vossepoel en Frank ten Have zijn vereerd met de IVW-award. (Foto: Brian Elings)
Audio

Ten Have: Persoonlijke aandacht is het succes

WEESP - 15 jaar geleden nam Frank ten Have de stap om voor zichzelf te beginnen. Gisteren werd zijn Ten Have Installatie uitgeroepen tot bedrijf van het jaar. "Persoonlijke aandacht is voor ons het belangrijkst."

Die afgelopen 15 jaar groeide hij uit van eenmanszaak in airco's en cv-installaties naar een installatiebedrijf voor klimaatbeheersing waar zestien mensen werk vinden. 

Award
De IVW-award voor Weesper Onderneming van het Jaar wordt toegekend door een jury die gevormd wordt door IVW-voorzitter Reinier Mommaal, notaris Niels van de Griend en wethouder Herman Tuning van Economische Zaken. Om de keuze dit jaar op Ten Have te laten vallen, was niet moeilijk. De groei van het bedrijf tegen de crisis in, het hechte team van medewerkers, de eigentijdse manier van werken en de persoonlijke benadering: het is een greep uit de argumenten die de jury aandraagt voor haar keuze. Kortom, zo staat er in het juryrapport, een bedrijf om trots op te zijn.

Luister hier naar Frank ten Have:

   Beluister hier het fragment


In de garage
Frank weet nog hoe het begon. "Op 1 maart is het precies vijftien jaar geleden. Vanuit de garage aan ons huis. Met cv's en airco's richtten we ons vooral op de particuliere markt, maar ook al op de kleine zakelijke markt. Ik was al werkzaam in deze branche en deed veel montage en service. Maar ik wilde het voor mezelf gaan doen. Ik kom uit een ondernemend gezin: mijn moeder heeft jarenlang bloemenzaak Mille-Fleurs in Bussum gehad. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten."

Lees verder in de digitale editie


6 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail