Video

Sara zegt vaker nee, maar niet tegen spelletjesshow

Cultureel

WEESP - Sara Kroos is weer helemaal opgekrabbeld. Ze had de draad al opgepakt met haar theatertournee, maar nu gaan we de cabaretière ook weer vaker zien in haar eigen Theaterpand Weesp. "Ik ben er weer."

Veel wil de Weespse niet kwijt over de periode van oververmoeidheid waardoor ze een jaar geleden al haar activiteiten tijdelijk moest stoppen. "Van de achterliggende periode heb ik geleerd hoe ik mijn agenda beter kan beheren. Ik zeg vaker nee, bouw voldoende rustpunten in en doe vooral de dingen die ik echt leuk vind."

Experiment
Zoals lesgeven in theaterschool Zone 1380. Maar ook optreden voor publiek. En creatief aan de slag, zoals met 'Sara's Spelletjes Showww', een vrolijk experiment dat Sara vanaf 29 januari drie keer opvoert in Theaterpand Weesp. "Het wordt een vrolijke chaos met raadspelletjes en allerhande quizzen. Want ik ben gek op spelletjes. De show krijgt ook een theatraal karakter doordat ik op de piano het spel Mess Up doe, waarbij ik verschillende liedjes door elkaar speel die het publiek dan moet raden. Wie wil mag meedoen, maar ik zal niemand voor het blok zetten. Alleen komen kijken mag ook. Het wordt leuk en gezellig. En je kunt prijzen winnen. Te gek hoe Weesper winkeliers deze ter beschikking hebben gesteld. Echt, er zitten hele leuke dingen bij."

Na haar kerstshow en de 'Dienst voor ongelovigen' is deze spelletjesshow opnieuw een voorstelling die Sara alleen in haar eigen theatertje opvoert. Overigens overweegt ze de 'Dienst voor ongelovigen' weer op het toneel te brengen. Maar alles dus stap voor stap.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant