Linda van den Berg (r) in museum Weesp.
Linda van den Berg (r) in museum Weesp.

Museumstichting timmert hard aan de weg

Cultureel

WEESP - Het gaat goed met de nieuwe stichting Vrienden van Museum Weesp. Particulieren en bedrijven maken gebruik van de nieuwe stichting om het Weesper museum te steunen. Gisteren kwam daar een tweede bedrijfssponsor bij. 

Linda van den Berg van Linda van den Berg Projectondersteuning & Communicatie is de tweede die een zakelijke sponsoring aangaat. De Stichting Vrienden van Museum Weesp is begin 2016 opgericht en kent al 30 particuliere leden.

Weespersluis
Van den Berg is al langere tijd actief in Weesp door haar projectondersteuning aan Weespersluis. "Alhoewel ik zelf niet uit Weesp kom, ben ik al ruim tien jaar voor mijn werk actief in Weesp en kom daarom ook regelmatig in Weesp. Door actief te zijn bij het project Weespersluis leer je de stad Weesp in al haar facetten ook een beetje kennen. "

"En dat nodigt zelfs uit tot meer: om de stad nog beter te leren kennen hebben mijn man en ik gewoon eens een weekendje In Weesp doorgebracht. We zijn in de City naar een voorstelling geweest, we zijn in de molen geweest en we hebben natuurlijk heerlijk gewinkeld en gegeten. Dan zie je hoe historie en het heden met elkaar verbonden zijn, en wat vrijwilligers én ondernemers voor Weesp betekenen. Museum Weesp hoort bij Weesp en vind ik een geweldige plek die hopelijk verder uitgebouwd kan worden."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant