Afbeelding

Weer zeven inbraken, allemaal via achterdeur

Politie

WEESP - Weer zeven inbraken of pogingen daartoe in Weesp. Het blijft daarmee onrustig in de stad. Vooral in het centrum was het raak deze week. En allemaal via de achterdeur van het huis. 

Herensingel
Tussen woensdag 08.30 uur en donderdag 18.45 uur is er een inbraak geweest aan de Herensingel. Het raam van achterdeur is vernield. Onbekend welke goederen er worden vermist.

Kikkenstraat
Donderdag is er tussen 13:00 en 15:30 uur een poging inbraak geweest aan de Kikkenstraat. Ook hier is aan de achterkant geprobeerd het raam van de keukendeur in te gooien. Omdat het dubbel glas was, mislukte de poging. 

Buitenveer
Donderdag tussen 18.00 uur en 23.20 uur is er een inbraak geweest aan de Buitenveer. Ook hier aan de achterkant van het huis. De buit is onbekend.

Singel
Vrijdag is er tussen 16.00 uur en 23.00 uur een inbraak geweest aan de Singel. Ook via een raam aan de achterkant. Hierbij is de auto, een grijze Nissan, type Note voorzien van kenteken 29-TF-BF gestolen, sieraden,geld en autosleutel worden vermist.

Visserlaan
Vrijdag omstreeks 20.45 uur heeft er een poging inbraak woning plaatsgevonden op de Visserlaan. Daders zijn gestoord en er vandoor gegaan. Braakschade aan de achterkant van het huis.

Achtergracht
Vrijdag 14.00 uur tot 21:45 uur is er een geweest aan de Achtergracht. Binnenkomst via achterkant huis, keukenraam opengebroken. Buit onbekend.

Singel
Zondag tussen 10.45 uur tot 20:10 uur een inbraak aan de Singel. Binnenkomst weer via de achterkant van het huis. Buit onbekend. 


Kaart: Politie Weesp

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant