Afbeelding

Ondernemer wijst treinreizigers op mooi Weesp

B2b

WEESP - Weesp is een schitterend stadje, maar bij onwetende treinreizigers blijft het rommelige beeld van bedrijventerrein Noord hangen. Pompdirect aan de Bloemendalerweg probeert daar iets aan te doen. 

Achter het bedrijfspand van Pompdirect, het vroegere pand van Drukkerij Ruitenbeek, prijkt een 12 meter breed doek dat de gehele achtergevel bedekt. In plaats van een blinde muur zien we nu de mooie witte dubbele Vechtbrug als onderdeel van de fraaie waterrijke binnenstad van Weesp.

Warm hart
Ernaast staat een smakelijke promotie voor koffie- en theezaak Karakter. Edwin Veldhuyzen is eigenaar van Pompdirect, terwijl zijn vrouw Monique Dijkkamp dat is van Karakter Koffie en Thee. "Op deze manier draag ik Weesp een warm hart toe en maak ik promotie voor de zaak van mijn vrouw", legt de Weesper ondernemer uit.

Aan het rollen
Met zijn initiatief heeft Edwin mogelijk wat aan het rollen gebracht. De gemeente bezoekt andere bedrijven met de boodschap een soortgelijk initiatief te nemen. Weesp Marketing deed ook een duit in het zakje door via een mailing aan bedrijven te wijzen op het inspirerende voorbeeld van Pompdirect.

Veilig
In de afgelopen jaren hebben veel meer ondernemers de uitstraling van hun bedrijfspand verbeterd. Dat was niet zozeer om 'ons' imago bij treinreizigers op te poetsen, maar vooral in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (schoon, heel en veilig).

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant