Vreneli Stadelmaier filmt haar leven voor een dag
Vreneli Stadelmaier filmt haar leven voor een dag

Vreneli Stadelmaier in de hoofdrol bij Linda-TV

Mensen

WEESP - Weesper feministe Vreneli Stadelmaier stond maandag letterlijk in het middelpunt bij Linda-TV. Voor een portret werd zij de hele dag achtervolgd door een camera en maakte zij met een Go-Pro camera ook zelf beelden van haar leven. 

Hilarisch, zo vond de Weespse de ervaring met Linda-TV. "Ik kon geen stap zetten of het werd vastgelegd, ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat." Dat laat nog even op zich wachten: pas op 20 maart is het televisieportret te zien via Linda-TV of Youtube.

Linda-TV
Het televisiekanaal dat uitsluitend is te zien voor (gratis) abonnees zoekt voor hun televisieportretten stoere vrouwen met een drukke baan en een verhaal. Als winnares van de JokeSmit-award 2015, coach voor professionele vrouwen en schrijfster van het boek ''F*ck die onzekerheid' heeft Stadelmaier zeker een verhaal, zo vonden de programmamakers. Aanleiding is het binnenkort te verschijnen van Stadelmaiers nieuwste boek 'She's smart', een handboek voor pas afgestudeerde jonge vrouwen.


Ook het optreden als voorzitter bij vrouwennetwerk Tafel van Weesp bij café- restaurant Aaltje werd  maandagavond door de camera vastgelegd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant