Video

Stem Iris Expeditie Robinson in!

Mensen

WEESP - Stem jij Iris Jobben Expeditie Robinson in? De Weespse heeft zich aangemeld als kandidaat voor het bekende televisieprogramma.

Voor het eerst sinds 2009 doen in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson weer onbekende Nederlanders mee. In totaal mogen vier 'onbekenden' hun opwachting maken naast de gebruikelijke groep celebs. Op de site kunnen potentiële burgerdeelnemers een profiel aanmaken en vervolgens stemmen verzamelen.

Tijdens een castingdag begin april worden uit 100 burgerdeelnemers (50 die de meeste stemmen kregen en eenzelfde aantal dat door de productie wordt geselecteerd) vier kandidaten gekozen. Welke BN'ers meedoen wordt later bekendgemaakt.

Terug naar de basis
Iris wil heel graag meedoen: "Het lijkt mij een uitdaging om een tijdje weg te zijn van alle hectiek van de dag. In Nederland moet alles snel en tegelijk. Het lijkt mij heel mooi om met een leuke groep mensen terug te gaan naar de basis. En daarbij lijkt het mij ook een uitdaging om ondanks dat je de basisbehoefte, zoals eten, schoonheid en slaap mist, toch een mentaal en fysiek spel te spelen waarbij je moet inspelen op gevoelens van mensen en jezelf fysiek moet testen."

Stemmen op Iris? Klik hier! 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant