Afbeelding

Druk aan het werk voor opening Don Bosco

Mensen

WEESP - Over minder dan een maand gaat Don Bosco weer open. Vrijwilligers zorgden er dit weekend voor dat de speeltuin er weer klaar voor is.

Don Bosco deed mee met NLDoet, de grote landelijke vrijwilligersactie. "Gelukkig was het een prachtige dag om de handen uit de mouwen te steken in de speeltuin. En met veel vrijwilligers die wilden komen helpen is dat dan ook gebeurd! In totaal is er 15 m3 houtsnippers naar het klimbos gereden, 4 m3 zand onder speeltoestellen verspreid, meters klimop en beuken in de grond gezet, gesnoeid en geharkt. Bij de grote glijbaan is een nieuw plaatsje gelegd en er zijn sleepmatten onder de schommel gelegd. Dit hadden we niet kunnen doen zonder de sterke papa's en mama's van onze leden, maar ook een speciale dank aan alle vrijwilligers" vertelt Brigitte van Haren.

Met al het harde werken is er een grote stap gezet naar weer een succesvolle opening. "Het is altijd leuk om te zien dat mensen met enthousiasme willen komen helpen." zegt Brigitte van Haren, vertrekkend voorzitter van Don Bosco. "Zelf heb ik de afgelopen 8 jaar met veel liefde hier gewerkt, het is goed om te zien dat het enthousiasme voor de tuin bij meer mensen aanwezig is."

Het is nog even wachten tot de speeltuin weer echt open gaat. Op 7 april is iedereen weer welkom.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant