Eerste exemplaar is voor Jacqueline Prins, directeur emancipatie van OCW (rechts)
Eerste exemplaar is voor Jacqueline Prins, directeur emancipatie van OCW (rechts)

Stadelmaier presenteert handboek voor studentes

Algemeen

WEESP - Met zichtbare trots presenteerde Vreneli Stadelmaier dinsdag haar nieuwste boek: Yes She's Smart - Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' in studentenvereniging L.A.N.X in Amsterdam. Met haar boek ondersteunt zij jonge vrouwen in hun weg naar de top van organisaties.

Volgens Stadelmaier ontbreekt het vrouwen aan softskills zoals: onderhandelen, strategisch opereren en impact maken, waardoor zij stagneren in hun loopbaan. Met het boek Yes She's Smart leert Stadelmaier jonge vrouwen hoe ze effectiever, gelukkiger en met meer succes kunnen werken. Zodat ze volgens haar meer tevreden zijn over hun baan, niet afhaken en – als ze dat willen – kunnen doorstomen naar de top.

Theatercollege
Net als bij haar eerste boek 'F*ck die onzekerheid' toert Stadelmaier met haar theatercollege 'She's Smart' langs universiteiten en studentenverenigingen. Op deze manier wil zij zoveel mogelijk jonge vrouwen bereiken. Stadelmaier is coach voor hoogopgeleide vrouwen, winnares van de Joke Smitprijs 2015-2017 en noemt zich Feministe des Vaderlands.


Vreneli Stadelmaier tussen studenten, haar doelgroep voor Yes She's Smart.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant