Afbeelding

Jubileum voor Emma's Lentetoer

Mensen

WEESP - Toerfietsclub Weesp houdt zondag voor de 10e keer Emma's Lentetoer ten behoeve van het Emma Kinderziekenhuis AMC met afstanden van 35, 70 of 100 kilometer. Om de jubileumeditie van deze fietstocht extra luister bij te zetten vinden onder de noemer 'Een 10tje voor Emma' diverse nevenactiviteiten plaats.

Zaterdag 8 april is er eerst vanaf 18.00 uur Emma's Pastaparty in het clubhuis van TFC Weesp. De deelnemers kunnen hierbij genieten van een aantal smakelijke pastavarianten. Aansluitend gaat om 20.00 uur Emma's Wielerquiz van start. "Men kan hier niet alleen vragen verwachten met betrekking tot de wielersport maar ook specifieke vragen over het Emma Kinderziekenhuis AMC en TFC Weesp zelf. Uiteraard zijn hierbij een aantal leuke prijzen te winnen. Het is ook mogelijk om Emma's Koffie & Theekaart aan te schaffen. Hiervoor krijg je bij elf deelnemende etablissementen in Weesp een aantrekkelijke korting of extraatje zoals een gratis (tweede) kop koffie of thee, een combinatiekorting of een heerlijke zoete lekkernij. De kaart is geldig tot en met 30 juni 2017 dus er is alle gelegenheid om op een leuke en aantrekkelijke manier nader kennis te maken met het gevarieerde aanbod van koffie- en theegelegenheden in Weesp. Elke activiteit voor Emma kost 10 euro."

Inschrijven voor Emma's Lentetoer kan zondag 9 april bij de start van 9.30 uur tot 11.00 uur in het clubhuis van TFC Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant