Afbeelding

Directeur-bestuurder weg bij Versa Welzijn

Zorg

WEESP - Claire Schröder is niet langer de directeur-bestuurder van Versa Welzijn. Dat maakt de Raad van Toezicht bekend.

Een wezenlijk verschil van inzicht is ontstaan over het te voeren beleid, zo meldt de welzijnsorganisatie op de eigen website. Dit is voor Schröder de reden geweest om haar functie ter beschikking te stellen.

"Claire Schröder heeft in de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de professionalisering van onze organisatie. Wij zijn haar daar erkentelijk voor en hebben waardering voor alles wat er is bereikt en de rol die zij daarin heeft gespeeld", zo meldt de Raad van Toezicht.

"Wij hebben vertrouwen in een goede voortzetting van de werkzaamheden van Versa Welzijn", is de verdere mededeling. De Raad van Toezicht is in overleg met het management en ondernemingsraad over wie de werkzaamheden van de directeur- bestuurder gaat overnemen. 

Het vertrek van de directeur-bestuurder volgt twee dagen na de brandbrief van de Hilversumse wethouder Arjo Klamer. Hij sprak in zijn brief zijn onvrede uit over Versa Welzijn, die volgens hem gemaakte afspraken niet nakwam. 
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant