Afbeelding

Fusie in Weesper wijnland

B2b

WEESP - Weesper importeur Miranda Beems Wine Import en Imperial Wijnkoperij gaan samen. De naam van Beems verdwijnt daarmee. 

Beide ondernemers richten zich op het midden- en hogere segment van de wijnmarkt. Miranda Beems: "Ik ben trots dat mijn werk van de afgelopen 10 jaar op deze manier voortgezet zal worden en dat ik samen mijn Regina onze klanten nog beter kunnen adviseren en begeleiden. Het serviceniveau zal toenemen, we zullen de markt efficiënter kunnen bedienen. Onze producenten zijn tevens zeer verheugd over de fusie. Al met al zijn er alleen maar winnaars door deze samenwerking".

Lees ook:
Wijn via Weesp naar sterrenrestaurants

Al meer dan 10 jaar is Miranda Beems gespecialiseerd in wijnen uit Centraal-Europa, met name Hongarije, actief op de Nederlandse wijnmarkt. Imperial Wijnkoperij is al ruim 20 jaar dé autoriteit op Oostenrijkse en Duitse wijnen. Beide ondernemers richten zich op het midden- en hogere segment van de wijnmarkt. Met samen meer dan 30 jaar ervaring zal er met het samengaan van deze twee importeurs een sterke speler in de markt ontstaan.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant