De TTW Ladies voor het eerst dit seizoen in actie.
De TTW Ladies voor het eerst dit seizoen in actie. Foto: Marcel van Wees

Weesper triatleten los in Arnhem

Sport

WEESP - De triatloncompetities zijn zondag begonnen met wedstrijden in Arnhem. In de eredivisie eindigden de mannen van Team TTW zeer verdienstelijk op een 7e plek (in een veld van 16 teams). 

Het team werd voor deze wedstrijd gevormd door Tim en Daan Jacobs, Stef Overmars, Pim Lebouille en Maikel Zuijderhoudt. Met name het afsluitende looponderdeel was sterk.

In de eredivisie dames eindigden de TTW Ladies (Marleen Vos, Paula van der Pouw, Deborah Schouten en Jolanda ten Brinke) als tiende en laatste. TTW Ladies 2 (Merel Verlinden, Julia de Leeuw, Lobke de Hollander en Nienke van Dieren) zette een geweldige prestatie neer door vierde te worden in de tweede divisie (23 teams). De Trivana-vrouwen (Karin Goes, Fenna de Hollander, Nascha Andriessen en Lily Overgoor) werden in deze klasse knap 7e, waar de TTW Ladies 3 (Janke Mulder, Tanja Oldenhof, Ingrid Ernst en Nicolien de Graaff) 17e werden.

In de 2e divisie legden de mannen van Trivana (Gijs Bergman, Daan Hagenstein, Ricardo Scholten en Dennis Roeloffzen) beslag op de tiende plek (in een veld van 20).


Foto's Marcel van Wees

Alle uitslagen staan hier.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant