Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Volgende week: Funky Farm Festival

Cultureel

WEESP - De weilanden van boerderij Krokus aan het Honswijkerpad vormen volgende week het decor van het Funky Farm Festival, het eerste muziekfestival in Weesp waar jong en oud samen kunnen genieten van muziek, hapjes en drankjes.

Drie jonge Weespers organiseren het Funky Farm Festival. Bobby Zamaray, Karel Voigt en Rick Stol organiseerden eind vorig jaar al een geslaagd feest bij hun voetbalclub FC Weesp en dat smaakte naar meer. De organisatoren willen met het Funky Farm Festival iedereen, van jong tot ouder, bij elkaar brengen met popmuziek en R&B van vroeger en nu.

Met de line-up zit dat vast goed: Beumer (Social club, L'Alé, Sugarfactory), Die ene met die Baard (Club NYX, Studio K), DJ Richard Westland (Hart van Weesp, FLAT 113), zijn zoon DJ Ramos (Gaasperpleasure, Back to Backyard) en Praia del Sol (Latin Village, Vunzige Deuntjes, FunX).

Het Funky Farm Festival is zaterdag 17 juni van 14.00-23.00 uur bij boerderij Krokus aan het Honswijkerpad. De kaarten vliegen inmiddels de deur uit. Van de 400 kaarten zijn er al 250 verkocht. Kaarten kopen kan op www.facebook.com/FunkyFarmFestival

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant