Weesper ondernemers in de etalage

WEESP - Waar een leegstaande winkel al niet goed voor is. Op de hoek van de Slijkstraat en de Hoogstraat zijn de etalages tijdelijk ingericht als fotogalerie.

In de voormalige leemwinkel aan de Slijkstraat (voor de oudere Weespers: de voormalige winkel van de firma Moolhuizen) hangen de foto's van alle ondernemers die zaterdag 24 juni meedoen aan Weesp Gastvrij. De foto's zijn gemaakt door fotografe Femke Berkhout en spelen op social media een grote rol in de aanloop van het culturele en culinaire shoppingsfestival. 

Programma
Het thema van Weesp Gastvrij is dit jaar: Historisch Weesp. Er is van alles te doen in het centrum van Weesp op het gebied van (straat)theater, live-muziek en leuke activiteiten. De winkeliers hebben interessante aanbiedingen en creatieve extraatjes en op de gezellige terrassen proef je de lekkerste hapjes en drankjes.

De start is om 11.30 uur met een bonte botenparade. In één lange optocht varen vele boten en bootjes van de molens aan de Utrechtseweg naar de Kom. Iedereen met een roeiboot, sloep, motorbootje, kano, waterfiets of ander varend vervoermiddel mag aansluiten. De leukste boot wint een prijs. Inschrijven kan via www.weespgastvrij.nl. 


5 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail