Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer
S&B-feest

Het Sluis-en-bruggenfeest: programma van vrijdag

Cultureel

WEESP - De eerste avond van het Sluis-en-bruggenfeest is alweer achter de rug. Maar vandaag barst het feest nog verder los.

Het complete programma voor de vrijdag.

Guilty pleasure
Grote Plein 14.00 uur

Muziek waar je niet van mag houden van de goegemeente, maar die je zo vaak zomaar van begin tot het eind kunt meezingen omdat je het toch stiekem leuk vindt.

Kinderwaterparadijs
Kom van Weesp 14.00-17.00 uur

In de Kom van Weesp is een waterspeelparadijs opgesteld waar de jonge kinderen hun hart kunnen ophalen.

Braderie
Centrum 14.00-20.00 uur

Natuurlijk is er weer de braderie vol koopjes, hapjes en drankjes die traditiegetrouw start om 14.00 uur. 

Zwartbaard, Soul en Pleasure
Grote Plein 15.00 uur

Gewoon lekkere muziek voor alle leeftijden (maar iets meer voor jongeren).

DJ Arco Kors
't Helletje 15.30 uur

Een nieuwe ster aan het dj-firmament en nooit meer vergeten: Arco Kors. Een telg uit de familie Kors, waarvan Pieter café 't Helletje bestiert. 

Sven Versteeg
Toeters&Bellen 16.00 uur

Donderdagavond wordt hij nog 'opgehokt', maar vrijdag gaat de nieuwe rising star Sven Versteeg helemaal los op het podium van Toeters&Bellen.

DJ T
Grote Plein 16.00 uur

Kort en goed: een DJ zoals een DJ hoort te zijn, dus lekker hard en knallen maar.

DJ Eric
La Ruelle 17.00 uur

DJ Eric Struyk, bekend van onder andere Flat 113 waar hij jaren heeft gedraaid, legt tussen 17 en 19 uur muziek uit vooral de jaren 80, 90 en 00 op de draaitafel. La Ruelle heeft het podium op de Slijkstraatbrug.

Wesly Bronkhorst
Toeters & Bellen 17.30 uur

Wesly Bronkhorsts ster is rijzende. De zanger, die begonnen is bij café Bolle Jan al veel met muziek bezig, leeft maar voor één ding en dat is zingen. Of het nu in de Amsterdamse ArenA is voor 40.000 mensen die komen voor 'Samen met Andre', de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk theater Carré, bij een bruiloft van één van zijn beste vrienden, op het beroemde jaarlijks gehouden Jordaanfestival in Amsterdam of, zoals vandaag op het podium van Toeters&Bellen, het maakt voor hem allemaal geen verschil: hij maakt er een feest van.

The Voice of Weesp
't Heertje  18.00 uur

Bij genoeg aanmeldingen is bij 't Heertje de tweede ronde van de talentenjacht The Voice of Weesp. Vanaf 11 uur is het grote overdekte terras geopend en vanaf 14 uur is de buitentap open.

Buikdanseres  
De Mazzel 19.00 uur 

Bij shoarmazaak De Mazzel aan de Slijkstraat treedt om 19 uur de, bijna traditionele, buikdanseres op. 

Barry&Barry Show
Grote Plein 19.00 uur

Barry Paff en Barry Brand zijn grote namen in de muziekscene. Vooral de jeugd weet wie het zijn, maar ook veel volwassenen lopen weg met de twee. Koppel beiden aan elkaar in één show en je weet zeker: dit wil je niet missen.

Wetpaperboys
La Ruelle 19.30 uur

Op het podium van La Ruelle op de Slijkstraatbrug treedt van 19.30 tot 21.30 de Weesper band Wetpaperboys op. In de relatief korte tijd van haar bestaan heeft deze band een goede reputatie opgebouwd. De naam is trouwens ontleend aan café de Natte Krant. 

DJ Ramos
Toeters & Bellen 19.30 uur

DJ Ramos oftewel de Weesper Ramon Westland draait vrijdagavond tussen 19.30 en 20 uur op het podium van Toeters & Bellen.

Paradise
't Heertje 20.00 uur

Op het grote podium van ';t Heertje aan de Herengracht treedt de band Paradise op. Deze band is al veertig jaar een begrip en luistert vooral veel kermissen in Noord-Holland op. Meer informatie voor de sfeer: www.paradisemusic.nl.

Ongeremd
Bijna Thuis 20.00 uur

Een heerlijke allround popband die aanzet tot meezingen, -dansen en –deinen.

The Recipe Band
Toeters & Bellen 20.00 uur

The Recipe is dé non-stop partyband van dit moment: alle hits in de mix, de lekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, met veel nadruk op de hits van nu!

Yes-R
Grote Plein 20.30 uur

Geïnspireerd door zijn neef Ali B begon Yes-R op zijn 12de met rappen. Een jaar later deed hij voor het eerst mee aan een talentenjacht, waarin hij de tweede plaats behaalde. In 2003 introduceerde rapper Negativ hem bij Lange Frans van D-Men, die zijn producer werd. Wat rest is geschiedenis: Yes-R is u en grote naam die het ook op het podium van het Grote Plein gaat maken. 

The Other Side of the cat ban
't Helletje 20.30 uur

'The Other side of the cat band' maakt er een mooi feestje van bij café 't Helletje. Wat u kunt verwachten? Puike muziek, veel bekend werk (covers), meezingers en een toefje nostalgie.

Niet dringen
La Ruelle 22.00 uur

Niet Dringen is ook al een alleraardigste band uit Weesp die garant staat voor danskrakers, gouwe ouwen en meer van dat geijkte werk dat er altijd wel in gaat.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant