Afbeelding
Foto: Ruth van Kessel

Moet Stefan Stasse vertrekken van Radio 2?

Cultureel

WEESP - Weesper radiopresentator Stefan Stasse moet Radio 2 verlaten en maakt de overstap naar Radio 5. Althans, dat stelt De Telegraaf. Stefan zelf reageert erg verrast en verbaasd.

Het vertrek van Stasse zou volgens de De Telegraaf te maken met de terugkeer van Rob Stenders, waardoor er flink gaat worden geschoven met programma's. Het programma van Stasse zou vertrekken naar Radio 5, Stasse zou op Radio 2 opgevolgd worden door radio-dj Annemieke Schollaardt. 

Stefan: "Ik heb zo'n gek gevoel"
Het bericht van zijn mogelijke vertrek heeft Stefan zelf verrast en verbaasd, zo vertelt hij zelf op Radio 2. "Ik heb van mijn vader altijd geleerd dat alles wat in De Telegraaf staat met een korreltje zou moet nemen", vertelde de Weesper. "Ik heb meteen gebeld met mijn bazen en gevraagd hoe het zat. Volgens hen is er geen sprake van dat ik van Radio 2 verdwijn. Ik heb zo'n gek gevoel."

De nieuwe radioprogrammering van Radio 2 wordt in oktober bekend. Een woordvoerster van de publieke omroep zegt dat bij de besluitvorming over de programmering wordt gelet op wat de luisteraar wil. "Hoe verdrietig ik ook ben, dat stemt mij toch hoopvol", zo besloot Stasse zijn reactie. 

Bekijk de hele reactie van Stefan Stasse hier.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant