Pampus verandert tijdens Halloween in het grootste en mooiste spookhuis van het land.
Pampus verandert tijdens Halloween in het grootste en mooiste spookhuis van het land. Foto: Pampus
Lezersactie

Kom griezelen op het Halloween Island

Algemeen

MUIDEN - Pampus is dit weekend veranderd in 'Halloween Island' en er is dan geen ontsnappen mogelijk, tenzij je terugzwemt...

Halloween Island is een uniek evenement dat alleen op Pampus plaatsvindt. Alles is doordrenkt van de ziel van Pampus, de ziel van het fort en de ziel van de soldaten die vroeger op het forteiland leefden. Geen Amerikaanse toestanden met horror-, treiter- of killerclowns of met filmpersonages als Freddy Krueger, Hannibal Lecter, Ghostface of Chucky.

Het mysterieuze fort met zijn nauwe gangen en verborgen kamers verandert tijdens Halloween in het grootste en mooiste spookhuis van het land. Er zijn drie routes door het authentieke fort. Eentje is meer happy dan scary en speciaal voor de kleintjes, maar die andere twee... Vet eng zijn ze.

Trick or treat
En geen hel zonder hemel, dus naast de twee gruwelijke twaalf-jaar-en-ouderroutes is er vrijdag- en zaterdagavond ook veel griezelig leuks voor kinderen en mensen die weer opgelucht adem willen halen. Voor de kleintjes is er een eigen Happy Halloween loop-en-doeroute door het fort, veilig afgeschermd van al het nare gespook voor de anderen. Tijdens de route komen ze onder andere langs een verhalenverteller, een waarzegster en een lieve heks waarmee ze op de foto kunnen.

Ook is er voor de kleintjes trick or treat. Laat ze aanbellen bij de voordeur van het forthuis en heel hard 'trick or treat!' of 'je snoep of je leven!' roepen, dan kan er zomaar iets leuks gebeuren...

Halloween Island biedt voor jong en oud veel te zien en te doen. Er komt een geweldig kampvuur, waar je spidersoup kunt krijgen en ghostmallows kunt smelten. Er kunnen temporary tattoos gezet worden en er is op meerdere plekken genoeg lekkers te krijgen om met een goedgevulde maag het avontuur aan te gaan. Dansen met 'De man met de zeis' en andere griezels kan in de spooky disco!

Voor lezers van deze krant is er de speciale actie '50% korting op een kaartje'. Boek via www.pampus.nl/halloween je tickets en vul bij het afrekenen de kortingscode GOOI2017PAMPUS in. Je krijgt dan korting voor tickets vanuit Muiden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant