De nieuwe fly-over bij Holendrecht
De nieuwe fly-over bij Holendrecht Foto: Rijkswaterstaat

A9 komend weekeinde dicht richting Ikea en Schiphol

Buurt / wijk

WEESP - Wie komend weekeinde van Weesp naar of in de richting van Schiphol wil, moet omrijden. De A9 Gaasperdammerweg is afgesloten in de richting Holendrecht.

De A9, waar druk wordt gewerkt aan een landtunnel, gaat dicht van vrijdag 1 december 22:00 uur tot maandag 4 december 05:00 uur tussen de knooppunten Diemen en Holendrecht. Ook alle tussenliggende op- en afritten zijn dicht. Verkeer wordt omgeleid. Vanuit Weesp kun je het snelste omrijden via de A1 en de A10. De extra reistijd bedraagt 10 tot 15 minuten.

Andere kant op
De A9 richting de A1 (Almere) is gewoon open, dat geldt ook voor de afslag Weesp (via Driemond).

Nieuwe boog
Er wordt in dit weekend onder andere een nieuwe fly-over aangesloten op de S111 Muntbergweg. Daardoor verandert daar vanaf 4 december 05:00 uur de verkeerssituatie. Verkeer dat vanaf de S111 naar de A2 Utrecht of A9 Schiphol wil, houdt vanaf dan rechts aan (dat is nu links). Verkeer dat richting A2 Zaanstad/Amsterdam wil houdt links aan (dat is nu rechts).

AMC en Ikea
De nieuwe situatie wordt ter plaatse met borden aangegeven. Ook bezoekers van het AMC en IKEA worden over deze nieuwe situatie op de weg geïnformeerd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant