Afbeelding
Foto: André Verheul

Golfcentrum Weesp verkocht

B2b

WEESP - Golfcentrum Weesp heeft een nieuwe eigenaar. De baan is verkocht, zo laat Golfvereniging Weesp weten. 

De koper van het golfcentrum is een ondernemer die eerder met succes betrokken was bij een golfbaan in het Noord-Hollandse Winkel. 

De golfbaan stond te koop nadat de vorige eigenaar plots vertrok. Golfvereniging Weesp was zelf ook in de race om de baan aan te kopen. Dat dat niet gelukt is, stelt de vereniging teleur. "We hadden het graag anders gezien, omdat we vooral de afgelopen maanden met ziel en zaligheid gewerkt hebben aan het onderhoud aan de baan. We hadden echt een goed plan en het vertrouwen dat we de baan zouden kunnen runnen. Helaas mocht het niet zover komen", vertelt Johan Hansma namens het bestuur van de golfvereniging. Aan de andere kant reageert de golfvereniging ook opgelucht. "Er blijkt achter de schermen heel veel werk te liggen. Het had maar de vraag geweest of wij dat als vereniging hadden kunnen bolwerken. We hebben nu een professionele exploitant. Dat heeft ons veel vertrouwen. "

Golfvereniging Weesp heeft deze week een goed gesprek gehad met de nieuwe eigenaar. "We hebben veel vertrouwen op een goede toekomst. We mogen hoe dan ook op de baan blijven spelen. Dus voor ons verandert er niet heel veel."

De golfbaan is momenteel gesloten, maar gaat naar verwachting snel weer open. Dat heeft vooral te maken met het slechte weer. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant