Afbeelding
Foto: Sjoerd Stoop

Familie vermiste Oskar bedankt Weespers voor hulp en steun

Mensen

WEESP - De familie van de sinds afgelopen vrijdagnacht vermiste Oskar van Alphen (46) bedankt Weespers voor hun hulp en steun de afgelopen dagen. Dat laten ze weten op Facebook. 

Na de verdwijning van Oskar afgelopen vrijdag wordt er door veel Weespers uitgekeken naar hem. Zondagavond ontstond een spontane zoektocht van enkele Weespers, de volgende ochtend stond er al snel weer een groep klaar. En ondertussen wordt via social media op alle fronten meegedacht om Oskar te kunnen vinden. "De familieleden van Oskar willen een ieder die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen of dat nog steeds doet enorm bedanken", zo laat men weten.

Zoektocht heeft tot nu toe niks opgeleverd
De zoektocht naar Oskar heeft tot vandaag niets opgeleverd. Er is ondertussen op vele plaatsen gezocht, langs deuren gegaan en beeldmateriaal verzameld. Dat gebeurde door zowel de politie en de brandweer als door de betrokken burgers. 

De familie hoopt dat er nog steeds Weespers zijn die nog iets weten wat betrekking kan hebben tot de vermissing van Oskar. Ze roepen op om in dat geval contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant