Afbeelding
Foto: Radio 538

Esther mag chique dineren in de McDonalds

Mensen

WEESP - Een meer dan bijzonder diner dinsdagmiddag voor Weespse Esther Tijnagel. Samen met vrienden Bob en Nienke mocht ze aanschuiven aan een chique gedekte tafel... van de McDonalds.

Esther, Bob en Nienke zijn al jaren groot fan van het fastfoodrestaurant. Een chique diner met hamburgers en kipnuggets stond al heel lang hoog op het verlanglijstje. Maar krijg het maar eens voor elkaar.

De Weespse stuurde haar wens in naar de actie 'De Beste Wensen' van Radio 538. Met een smoes lokte ze vervolgens haar vrienden in galakleding naar de studio van de radiozender, waar ze werden verrast door dj's Coen en Sander. Vanaf de radiostudio werden de vrienden met een limousine naar een McDonald's in Amsterdam gebracht, waar zij geheel in stijl mochten dineren aan een luxe gedekte tafel met kandelaars en een speciaal ontworpen menukaart.

Het groepje Weespers genoot zichtbaar van het bijzondere maal. "Super leuk dat we het eten nu ook echt mogen opeten als een luxe gerecht. Ik begon direct met m'n handen te eten, maar dat mag natuurlijk helemaal niet als je chique gaat dineren!", vertelt Esther. 

Zelf zien hoe Esther haar vrienden meelokte? Hier staat een filmpje.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant