De award voor Weesper van het Jaar  krijgt een dikverdiend plekje in Buurtkamer de Kastanje.
De award voor Weesper van het Jaar krijgt een dikverdiend plekje in Buurtkamer de Kastanje. Foto: André Verheul

Buurtkamer is Weesper van het Jaar

Algemeen

WEESP Het team achter buurtkamer De Kastanje is door het WeesperNieuws uitgeroepen tot de Weesper van het Jaar 2017. Tijdens de kerstinloop nam penningmeester Ismonda Boom de award in ontvangst.

Het is nog maar acht maanden geleden dat de burgemeester deze aanwinst voor Weesp - en de wijken Noord-West en Hogeweij in het bijzonder - opende. Het is een plek waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Met laagdrempelige activiteiten als bingo en een soepmiddag werd daar in korte tijd een groot succes van gemaakt.

Belangrijk werk
Buurtkamer De Kastanje zorgt voor verbinding in de wijk. In deze tijd van toenemende eenzaamheid is dat belangrijk werk. Maar er is meer: de buurtkamer reikt ook de hand naar nieuwe inwoners van Weesp en Nederland. Die vervolgens ook zelf weer initiatieven ondernemen in de buurt. Het is een inspiratiebron voor onze lokale samenleving.

Buurtkamer maakt Weesp mooier
De hulp en de hartelijkheid, maar ook de nut en noodzaak dragen bij aan een positieve uitstraling voor Weesp. Kortom: dankzij buurtkamer De Kastanje is onze stad in 2017 nog weer eens een stukje mooier geworden! Reden genoeg dus om de mensen achter dit prachtige initiatief uit te roepen tot Weespers van het Jaar.

Meer lezen
Lees alles over de Buurtkamer in het WeesperNieuws

.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant