FC Weesp staat nu alleen onderaan

WEESP - FC Weesp moet er steeds meer op rekenen dat het gaat degraderen. De Weesper tweedeklasser staat na afgelopen weekend, na een knullige nederlaag tegen VVIJ (0-1), alleen onderaan het klassement.

FC Weesp kreeg tegen het hoger geklasseerde VVIJ voldoende kansen op doelpunten, maar het ontbrak de ploeg aan geluk om ook echt te scoren. Verder was de tegenstander amper beter dan het keurkorps van de vertrekkende hoofdcoach Mario Rijnsburger. Vlak voor rust kwam FC Weesp op achterstand te staan. Een foutje van de achterhoede werd door VVIJ afgestraft, waardoor FC Weesp met 0-1 moest rusten.

Na de rust werd er van alles gedaan om de achterstand ongedaan te maken. Er werd goed gevoetbald, maar het ontbrak aan een goede laatste pass.