De politie zoekt de daders van de overval op de Deen
De politie zoekt de daders van de overval op de Deen

Nog een tip over overval Deen

Algemeen

Er is bij de politie deze week nog een tip binnengekomen over de overval op de supermarkt Deen. Afgelopen week besteedde het televisieprogramma Opsoring Verzocht aandacht aan de overval op kerstavond. Er was al een tip binnengekomen.

De politie onderzoekt de tips. In de uitzending werd bekend dat het korps het vermoeden heeft dat de daders uit Weesp, of uit de omgeving komen. Na de overval vluchtten de daders in de richting van de Diemerdijkstraat en zijn daarna nog door getuigen in de Zeeburgstraat gezien. Het vermoeden is dat de daders daarna naar het industrieterrein Noord of in de richting van de Prinses Irenelaan zijn gerend. De politie zoekt getuigen die rond kwart voor zes de mannen ergens op die plekken hebben zien rennen.

Bij de overval kwamen twee mannen de supermarkt binnen. Eén van hen bedreigde een medewerkster achter de kassa met een vuurwapen en eiste geld. De medewerkster gaf de overvaller een onbekend bedrag uit de kassa. Bij de overval werd een 34-jarige medewerker ernstig mishandeld. Hij is er nog steeds niet bovenop. Bewegende beelden van de overval zijn te zien op: www.opsporingverzocht.nl. Een signalement van de daders op: www.depolitiezoekt.nl

 


Bij de politie is een tip binnengekomen over de overval op de supermarkt Deen aan de Amstellandlaan. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de beroving op kerstavond.

De binnengekomen tip wordt door de politie onderzocht. In de uitzending werd ook bekend dat het korps het vermoeden heeft dat de daders uit Weesp, of uit de omgeving komen. Na de overval vluchtten de daders in de richting van de Diemerdijkstraat en zijn daarna nog door getuigen in de Zeeburgstraat gezien. Het vermoeden is dat de daders daarna naar het industrieterrein Noord of in de richting van de Prinses Irenelaan zijn gerend. De politie zoekt getuigen die rond kwart voor zes de mannen ergens op die plekken hebben zien rennen.

 

Bij de overval kwamen twee mannen de supermarkt binnen. Eén van hen bedreigde een medewerkster achter de kassa met een vuurwapen en eiste geld. De medewerkster gaf de overvaller een onbekend bedrag uit de kassa. Bij de overval werd een 34-jarige medewerker ernstig mishandeld. Hij is er nog steeds niet bovenop. Bewegende beelden van de overval zijn te zien op: www.opsporingverzocht.nl

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant