Afbeelding
Foto: Brian Elings

Personeel Oversingel gaat voor upgrade restaurant

Zorg

WEESP - Drie medewerkers van Oversingel hebben het initiatief genomen om het restaurant in het woonzorgcentrum (nog) gezelliger te maken voor bewoners en gasten. Onderdeel hiervan is de aanschaf van nieuwe stoelen. Hiervoor zijn zij een geldinzameling gestart.

Er is behoefte aan nieuwe stoelen die goed zitten en waaruit iedereen makkelijk kan opstaan. Ook moeten ze een gezellige uitstraling hebben en eenvoudig schoon te maken zijn. Inmiddels is de helft van het benodigde bedrag al binnen dankzij gulle giften van de Rabobank en de bewoners. Voor het resterende bedrag doet de initiatiefgroep een beroep op bezoekers, betrokken Weespers en sponsors.

Mensen die een steentje willen bijdragen kunnen een (eenmalige) bijdrage overmaken op rekeningnummer NL89 RABO 0300 4390 75 onder vermelding van 'Stoelen Oversingel'. Een machtiging invullen kan ook, die is te downloaden via www.vivium.nl/nieuws/de-wens-van-oversingel-in-weesp. Sponsors kunnen contact opnemen via fondsenwerving@vivium.nl of 035 - 9 924 093.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant