Weesper sport van dit weekend

Kampioen verslaat We HaVe

Dat de tegenstander als kampioen een klasse beter was, was zondag duidelijk te zien voor de handballers van We HaVe. De Weesper handballers kregen tegen Baarn weinig kansen op een goed resultaat en gingen met 17-33 onderuit. We HaVe, dat ook geen verwachtingen had tegen Baarn, had het de hele wedstrijd moeilijk tegen de kampioen.  Na de thee zette We HaVe alles op alles om de schade te doen beperken, maar kon de nederlaag niet voorkomen.

Ook Atlantis te sterk voor Argus
De kans wordt steeds aannemelijker dat Argus al na één seizoen terugkeert naar de vierde klasse. De Weesper korfballers verloren zaterdag met 15-8 van de laatste concurrent, Atlantis. Zoals alle wedstrijden had Argus zaterdag de grootste moeite op niveau te komen. Atlantis had minder moeite om het Argus moeilijk te maken. De concurrent zette vanaf de eerste minuut druk en kon daardoor meteen de toon bepalen. Atlantis trok de wedstrijd op karakter naar zich toe.

Oberon delft onderspit
Vooral door slordig spel, hebben de volleyballers van Oberon vrijdag verloren van hekkensluiter Gemini. De Weespers delfden met 3-2 het onderspit. Oberon pakte met 18-25 nog wel gemakkelijk de eerste set, maar kreeg daarna meer moeite met Gemini. De Hilversummers kwamen met 25-21 en
25-18 op een voorsprong. Door hard werken sleepte Oberon met 25-27 een tiebreak uit het vuur. De vijfde set was met 15-11 een prooi voor Gemini.