Afbeelding

FC Weesp zet weer een goede stap

Sport

WEESP - Er komt nog een lange weg aan, maar FC Weesp heeft afgelopen weekend wederom een goede stap gezet naar klassebehoud. De Weespers wonnen van naaste concurrent PVC: 3-2. Een week eerder werd PVCV, de andere grote concurrent, ook al verslagen. 

FC Weesp moest vol aan de bak en kwam op achterstand te staan. De ploeg rechtte daarna de rug en kwam door treffers van Rogier van de Nes en Marcin Kmiecik weer op voorsprong te staan. Het bleef echter spannend. Vlak voor de slotfase kwam PVC door de 2-2 weer naast FC Weesp. Marcin Kmiecik bleek echter goud waard voor de Weespers: vlak voor het laatste fluitsignaal scoorde de Weesper de 3-2.

FC Weesp moet wel volhouden nog de komende weken. De ploegen onderaan het klassement ontlopen elkaar amper.

Geen problemen zaterdagelftal
Zonder problemen heeft het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend gewonnen van Geuzen/Middenmeer. De Weespers waren met 2-4 te sterk. 

FC Weesp speelde met een gehavende ploeg, maar dat was amper te merken. Al voor de rust stond het 0-3 door doelpunten van Rick van der Burg (2x) en Sukru Sokmen. Vlak na rust werd het 0-4 door een treffer van Sasja Fransen. De Amsterdammers konden nog twee tegendoelpunten maken, maar dat bracht de ploeg geen ommekeer. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant