Afbeelding
Zakelijk

De beste sportwebshop van Nederland!

B2b

Houdt u van sport / Crossfit of bent u er professioneel mee bezig? Dan is er in de Benelux één partij die u het beste kan helpen. Dat is Muscle Power, de groothandel in (kracht)sportartikelen. Al ruim een decennium lang verkopen wij de beste producten op gebied van sport, fitness en Crossfit. Wij hebben voor ieder wat wils; van jong tot oud, beginnende of ervaren sporters, van hardlopers tot bodybuilders.

Crossfit
Muscle Power was één van de eerste bedrijven in Nederland die insprong op het steeds populairdere Crossfit. Wij bieden een zeer variërend Crossfit assortiment welke we blijven uitbreiden. Logisch, want Crossfit zelf is een hele brede term en vorm van sport. Wij geloven in de kracht en voordelen van Crossfit, want het is extreem gezond en geschikt voor sporters van ieder niveau. Er zitten namelijk veel voordelen in bijvoorbeeld cardio en krachttraining, en die beide sportvormen zitten verwerkt in Crossfit. Zo is krachttraining goed voor je botten, slaap, hart en het verbranden van calorieën. En zo is cardio goed voor je slaapkwaliteit, gewichtsverlies en wederom het hart.

Dumbbells
Muscle Power is een echte specialist in dumbbells. Wij bieden ze aan in alle soorten en maten voor elk soort sporter. Zo hebben wij ze zowel in de ronde vorm, hexa vorm, verstelbare Bowflex vorm en meer. Wij helpen ook graag mensen die actief willen zijn, maar minder mogelijkheden hebben. Bijvoorbeeld revaliderende mensen. Daarom hebben wij lichte Vinyl dumbbells in verschillende kleuren, welke ook geschikt zijn voor kinderen. Ook voor de bijhorende accessoires bent u mij ons aan het juiste adres; wij hebben opbergsystemen zoals torens, stands en rekken in ons assortiment opgenomen. Iedereen houdt natuurlijk van korting, daarom bieden wij ook sets van dumbbells aan waarbij een opbergtoren bij inbegrepen zit. Neem een kijkje in de dumbbell categorie op onze website en kijk hoeveel u kan besparen!

Kettlebells
Ook in de verkoop van kettlebells waren wij één van de eerste in Nederland. Dit oorspronkelijk Russische trainingsgewicht is vooral iets voor de 'harde kern'. Wij hebben ze vanaf 4 kg in ons assortiment in verschillende stijlen. Er zijn 4 standaard soorten:

*          De Classic Kettlebell
*          De Chrome/rubberen Kettlebell
*          De Competitie Kettlebell
*          De poedercoating Kettlebell.

Deze hebben wij allemaal in onze webshop, en daarbij hebben we nu een skull kettlebell van 20 kg. Net zoals bij dumbells hebben wij ook hiervoor alle benodigde accessoires in huis; van handschoenen, tot opbergrekken en zelf een gadget van 100 gram.

Kortom: Muscle Power is 'the place to be' voor iedereen die houdt van krachttraining, cardio en Crossfit!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant