Afbeelding

Kapper Wouter met Britney Spears op het podium

B2b

WEESP - Een 'one in a lifetime experience' en 'helemaal geweldig'. Weesper kapper Wouter van Maarseveen moet er nog van bij komen. Hij stond woensdag op het podium bij zijn grote idool, wereldster Britney Spears. 

Wouter is al zeker twintig jaar groot fan van Britney Spears. Toen bekend werd de 'Baby One More Time'-zangeres voor een optreden naar het Antwerpse Sportpaleis kwam twijfelde hij geen moment en kocht hij kaarten. Bij de kaarten kocht hij een peperdure meet and greet met de wereldster, maar dat bleek een meesterzet. "Het was hoe dan ook geweldig om haar te ontmoeten en even met haar te praten. Alleen daardoor was de avond al meer dan geslaagd. Na de meet and greet liepen we terug en werd ik door een van haar bodyguards op mijn schouder getikt. Hij vroeg of ik de show kende en of ik wist dat Britney wel eens een fan op het podium haalde. Hij vroeg of ik deze keer die fan wilde zijn. Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken", vertelt Wouter. 

Even later stond Wouter tussen honderden andere fans van de show te genieten en werd hij plots het podium opgetrokken. Daar stond hij dan, weer oog in oog met zijn idool. Maar nu voor de ogen van duizenden mensen. "Het was echt geweldig. Britney danst met een fan en nu was ik dat. Ook krijg ik een soort halsband om en moest ik over de vloer kruipen. Ze gaf me zelfs een tik met haar zweep."

Na het concert, een paar openbaar gemaakte foto's en zelfs een tv-optreden later wordt Wouter volop aangesproken op zijn spontane optreden. "Er bleken zelfs klanten in de zaal te staan die me herkenden. Heel erg leuk."

Videobeelden van het optreden van Wouter met Britney Spears vind je hier

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant