Afbeelding

Gijs van Dalfsen komt met boek over switchen

B2b

WEESP Gijs van Dalfsen presenteert zondag 27 januari in boekwinkel Pezzi Pazzi zijn eerste boek: 'Switchen - Hoe? Zo!'. Dit is een handleiding voor mensen die iets willen doen wat ze nooit eerder hebben gedaan. 

De Weesper is ervaringsdeskundige. Hij maakte bijzondere reizen (hij was onder meer imker op Tasmanië), beëindigde zijn langdurige, succesvolle carrière in de ICT om entrepreneur te worden én ging als volwassene op trompetles. Zijn ervaring is dat ook de volwassen menselijke geest het nodig heeft om uitgedaagd te worden en nieuwe dingen te doen. 

Geen saai systeemboek
Omdat hij op verjaardagen en feestjes vaak te horen kreeg dat zijn gesprekspartner dat eigenlijk ook wel zou willen maar niet goed durfde, besloot hij hierover een boek te schrijven. "Het is geen saai systeemboek, dat zou ik zelf ook niet willen lezen. Het is een mengeling van een handleiding, mijn ervaringen en anekdotes." 

Van Dalfsen runt sinds een paar jaar het bureau Bright New Things, waarmee hij samen met een team van experts particulieren en bedrijven coacht die voor een wezenlijke verandering staan.

Zijn boek is straks bij Pezzi Pazzi te koop en online te bestellen bij de grotere online boekhandels. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant