Afbeelding
Foto: André Verheul

Nog altijd geen nieuws over afbouwen winkelcentrum

B2b

WEESP - Er wordt volop gesproken, maar ze zijn er nog uit in de onderhandelingen over het afbouwen van het winkelcentrum aan de Achtergracht. Dat vertelde wethouder John Vos (WSP) dinsdagavond aan de raadscommissie na vragen van zijn eigen partij. 

Het eerste deel van het winkelcentrum opende alweer drie jaar geleden haar deuren, op het tweede deel is het nog altijd wachten. De grond ligt sindsdien, wel flink begroeid met allerlei planten, braak. Eén van de redenen dat er nog steeds niet gebouwd wordt is dat er geen huurder gevonden kan worden voor het tweede deel van het winkelcentrum. De zoektocht wordt bemoeilijkt doordat Albert Heijn het, tot nu toe, niet ziet zitten dat er een concurrerende supermarkt als buurman komt.

De onderhandelingen over de afbouw gaan nog wel steeds door. Wethouder Vos sprak deze week nog met betrokkenen, zoals De Grutterij en Ahold, maar nog steeds zonder resultaat. Over twee weken wordt er, zo is de planning, weer gesproken en gaan de onderhandelingen verder. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant