Afbeelding
Foto: Rabobank

Veel blije Weesper clubs dankzij Rabo ClubSupport

B2b

WEESP - Rabobank Amstel en Vecht heeft woensdag 100.000 euro verdeeld over 82 verenigingen en stichtingen uit de regio. Voor maar liefst 19 Weesper organisaties was er een cheque, variërend van 332 tot 3860 euro. 

De leden van de bank hebben afgelopen periode kunnen stemmen. Hoe meer stemmen een club kreeg, hoe hoger het bedrag op de cheque. De uitslag werd onthuld tijdens feestelijke bijeenkomsten bij hockeyclub MHC Weesp hockeyclub HIC (Amstelveen). 

De winst
Met ClubSupport vieren wij samen de winst", aldus directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht. "Daarmee bedoel ik de echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Zij brengen mensen samen, zorgen ervoor dat talenten worden benut en inwoners van onze regio een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daarom geven wij ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen en stichtingen. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. De wereld, buurt voor buurt, beter maken."

Met het geld van Rabo ClubSupport kunnen clubs hun maatschappelijke, duurzame of educatieve initiatief realiseren. Niet de Rabobank, maar de leden van de coöperatie bepalen welk maatschappelijke initiatief een financiële bijdrage verdient. De grote winnaars in Weesp zijn de Oranjevereniging, de PlusBus en FC Weesp met bedragen boven de 2000 euro. 

Het volledige overzicht van de deelnemende verenigingen en stichtingen met het aantal stemmen en de bijdrage die zij ontvangen vind je hier.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant