Winkelen, shoppen, uitverkoop
Winkelen, shoppen, uitverkoop

Gezamenlijke 'final sale' van start

B2b

WEESP Vanmiddag gaat de pop-up sale van start in Nieuwstad 12. Zeven Weesper winkels houden hier van vrijdag tot en met zondag samen een 'final sale'. 

Om ruimte te maken voor de nieuwe voorjaarscollectie houden veel winkels een opruimingsuitverkoop. Die loopt al een tijdje en eindigt nu met een gezamenlijke laatste ronde met extra ronde prijzen. 

Handig en gezellig
Voor de winkeliers is dit handig en leuk en voor Weesp betekent het een tijdelijke shops-in-shop in een pand dat anders toch maar leegstaat. De winkels die meedoen zijn Thuiz Wonen & Lifestyle, kinderkledingwinkel Hatseflats, modezaken Zipper, Karin Wesselman en Cha Cha, Bijvoet Sport en juwelier Hans Luijer. Om het extra gezellig te maken is er ook kleinschalige horeca aanwezig. La Ruelle verkoopt koffie, thee en verse appeltaart.

De pop-up sale is in het grote winkelpand aan Nieuwstad 12, waar de Weesper Boekhandel zat. De openingstijden zijn: vrijdag 7 februari van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag 8 februari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 9 februari van 13.00 tot 16.00 uur. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant