Winkelen, shoppen, uitverkoop
Winkelen, shoppen, uitverkoop

Lokaal winkelen wordt beloond met zomeractie vol mooie prijzen

B2b

WEESP Een leuk bericht vanuit de Weesper winkelstraten. De winkeliers en restaurants zijn een gezamenlijke Koop lokaal & win-actie aan het voorbereiden.

De coronacrisis hakt erin bij ondernemers. Om lokaal winkelen en uitgaan te stimuleren en om de klanten die dit doen te bedanken, start er woensdag 5 augustus een winkelactie. Gedurende een maand verstrekken de deelnemende winkels en horeca-ondernemers bij elke aankoop een of meerdere vouchers waarmee vele mooie prijzen te winnen zijn. Op een speciale website kunnen mensen hun code(s) invoeren om te kijken of ze iets hebben gewonnen. Er worden elke week nieuwe prijzen uitgereikt, waardoor deelnemen de hele actieperiode leuk en spannend blijft.

De deelnemende ondernemers worden binnenkort in deze krant bekendgemaakt. Ook zullen ze herkenbaar zijn aan posters op de ramen. Winkels en restaurants die nog willen aanhaken, kunnen mailen naar verkoop@weespernieuws.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Geslaagden 2e tijdvak Vechtstede College Algemeen gisteren
Logo
Afbeelding
Werken aan programma-akkoord Inwoners willen beter leefklimaat, met schonere lucht en dito water Algemeen 5 jul, 10:07
Logo
Afbeelding
Rainproof is er ook voor Weesp Zoveel mogelijk tuinen vergroenen zodat Weesp straks al die regen aankan Natuur en Milieu 4 jul, 15:32
Logo
Afbeelding
Opvanghuis Van Houten Industriepark Kijk binnen in het opvanghuis dat deze week in gebruik wordt genomen Foto’s 4 jul, 13:18
Afbeelding
Sponsoractie Vecht tegen ALS Algemeen 4 jul, 12:45
Afbeelding
Vechtloop haalt 3.414 euro op voor Stichting Semmy Sport 4 jul, 11:00
Afbeelding
FC Weesp haalt 5.000 euro op voor verbouwing Algemeen 4 jul, 08:58
Afbeelding
Meepraten over nieuwe speelplekken Algemeen 3 jul, 09:24
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief