Afbeelding

‘Koop lokaal & win’

B2b

WEESP WeesperNieuws houdt samen met een groot aantal winkeliers de actie ‘Koop lokaal & win’. Doel is Weespers te enthousiasmeren om bij de plaatselijke winkeliers te kopen. De actie loopt tot en met zaterdag 5 september.

Aan het begin van de coronacrisis bleek dat veel lokale winkeliers ongenadig hard werden getroffen. Het gevolg was dat er initiatieven kwamen om de winkeliers te ondersteunen. Dat heeft hen door de afgelopen periode heen geholpen, maar de winkeliers kunnen nog steeds een steuntje in de rug gebruiken en dat gebeurt met deze actie.
De winkeliers en ondernemers die meedoen, kunt u vinden in alle speciale uitingen in WeesperNieuws, alsook op de actiewebsite die te bereiken is via weespernieuws.nl. Ook zijn ze te herkennen aan een een poster van de actie.

Zo doet u mee

Bij iedere besteding bij een winkelier/ondernemer in Weesp die aan de actie meedoet, krijgt u één of meerdere vouchers. Op iedere voucher staat een unieke actiecode. Daarmee gaat u naar de naar de website weespernieuws.nl, u klikt op de banner van de Koop lokaal & win-actiewebsite en vult de unieke code in. U ziet meteen of u een prijs gewonnen heeft en waar u deze kunt ophalen.

Tweede stap

Vervolgens is er een tweede stap. Er zijn drie mooie hoofdprijzen (een zogeheten livin flame bbq, een fiets en een bbq-tapaspakket voor maar liefst 20 personen) die aan het einde van de actieperiode worden bekendgemaakt. Iedereen die al een prijs heeft gewonnen maar ook iedereen die nog geen prijs heeft, kan hieraan deelnemen. Daarvoor zijn dan wel wel uw naw-gegevens (naam, adres en woonplaats) nodig, zodat u gebeld kan worden als een van deze prijzen heeft gewonnen. Goed te weten: met de adressen wordt zeer zorgvuldig omgegaan en we houden ons aan alle AVG-regels.

Meer informatie plus de antwoorden op een aantal vragen vindt u op de speciale website die te vinden is via weespernieuws.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant