Afbeelding

Rabobank is verhuisd van Bankwinkel aan de Nieuwstad

B2b

WEESP De nieuwe bankwinkel van Rabobank Amstel en Vecht heeft maandag de deuren geopend aan de Nieuwstad 4. Het pand aan de Prinses Irenelaan is gesloten. 

De openingstijden van de nieuwe bankwinkel blijven ongewijzigd: elke werkdag tussen 9:00 en 13:00 is de bankwinkel geopend. Daarnaast kunnen klanten tot 17:00 op afspraak terecht bij vragen op het gebied van dagelijkse bankzaken en financieel advies. 

Centrale plek
Ugur Pekdemir, directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht, was aanwezig bij de opening. “De bankwinkel heeft een mooie locatie midden in het centrum. Op loopafstand van winkels en OV en daarmee goed bereikbaar voor onze klanten. Onze klanten kunnen terecht bij hun vaste contactpersoon want ons team van adviseurs is mee verhuisd. Steeds meer bankzaken worden vanuit huis geregeld, online of via een videogesprek. Toch wordt persoonlijk contact met de bank nog steeds op prijs gesteld. We zijn blij dat we deze mogelijkheid op deze manier kunnen bieden aan onze klanten.”

Niet pinnen
De bankwinkel aan de Nieuwstad 4 is niet voorzien van geldautomaten. De geldautomaten van ING, ABN Amro en Rabobank maken het komende jaar plaats voor de geldautomaat van Geldmaat. Hier kunnen klanten van de Rabobank, maar ook van de andere banken, terecht voor opnames en stortingen. In Weesp zijn inmiddels Geldmaatjes geplaatst waar klanten zowel kunnen opnemen als kunnen storten. Kijk voor de locaties op geldmaat.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant