Afbeelding
Foto: Stichting Uiteraard Uitermeer

Plofhuis7 wijkt uit naar City of Wesopa

B2b

WEESP Het maandelijkse jazzconcert van Plofhuis7 is aanstaande zondag niet bij Fort Uitermeer, maar in de City of Wesopa.

Door de coronamaatregelen is het voor Plofhuis7 niet mogelijk om de maandelijkse jazzconcerten te geven in Plofhuis nummer zeven bij Fort Uitermeer. Maar gelukkig biedt de City of Wesopa een helpende hand door haar zaal beschikbaar te stellen. Daarom vindt aanstaande zondag 27 september om 15.30 uur het maandelijkse Plofhuis7 jazzconcert plaats in de City of Wesopa.

Joop van Wijngaarden laat namens Plofhuis7 weten de City of Wesopa zeer erkentelijk te zijn. “Het is een vorm van samenwerking tussen twee verschillende culturele organisaties die getuigt van collegialiteit, ook in deze lastige periode voor de cultuursector.” 

Tijdens het jazzconcert treedt Carmen Gomes met haar band op, onder de titel Çarmen Gomes sings Ray Charles. De zaal is volledig ingericht volgens de geldende coronaregels, er zijn 40 zitplaatsen beschikbaar. De kaartverkoop verloopt via de website van City of Wesopa.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant