Afbeelding
Foto: Enter Media

Thuis funshoppen met het Grote Weesper Cadeau magazine

B2b

WEESP De winkels afstruinen op zoek naar het perfecte cadeautje voor in de zak of onder de boom; de één vind het heerlijk, de ander krijgt er decemberstress van. Dat laatste is dit jaar niet nodig, want WeesperNieuws en de Weesper winkeliers werken samen aan het ‘Grote Weesper Cadeau magazine’, dat woensdag 25 november verschijnt. 

Shoppen, dat is wel een beetje een dingetje in deze gekke tijd. En funshoppen al helemaal. Aan de andere kant hebben de lokale winkeliers de omzet hard nodig, want het is sinds maart een stuk stiller in veel winkels. En dan staan ook de feestdagen nog voor de deur. Hoe gaan we dat doen? 

De verwachting is dat mensen vanwege corona extra willen uitpakken met mooie (kerst)spullen voor in en om het huis. Nu we de wintertijd zijn ingegaan en zoveel thuis zijn, kan het daar maar beter gezellig zijn. Ook wordt er voorspeld dat er flink wat cadeautjes ingeslagen gaan worden, om dierbaren mee te verrassen en verwennen nu grotere familiediners  en -brunches waarschijnlijk niet door kunnen gaan. 

Koop lokaal
De koeriersdiensten zullen vanaf eind november vast weer af en aan rijden met pakjes van de grote webshops. Maar als we alle mooie winkels in Weesp willen behouden, is het aan te raden de inkopen voor de feestdagen zoveel mogelijk lokaal te doen. Met het gratis cadeaumagazine dat woensdag 25 november samen met het WeesperNieuws en MuiderNieuws op de mat valt, kunnen lezers inspiratie opdoen voor grote en kleine cadeaus, decoraties en lekkere hapjes. Lekker op de bank met een dekentje en een kop thee, hoe coronaproof wil je het hebben? Alles is huis halen, kan vervolgens veel gerichter en dus veiliger gebeuren en daarbij bezorgen diverse lokale winkels aan huis.

Black Friday
De ondernemers zijn enthousiast over het magazine en zijn druk bezig met uitdokteren welke producten zij in de spotlights willen zetten. De Weesper cadeaugids wordt gecombineerd met een Black Friday-actie: in de krant van 25 november vinden de lezers ook nog eens waardebonnen voor mooie aanbiedingen rond de uit Amerika overgewaaide koopjesdag. Black Friday, op vrijdag 27 november, is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving. Die vrijdag hebben de meeste werknemers daar vrij en gaan dan massaal inkopen doen voor Kerst. Winkels zijn daarop in gaan spelen met aanbiedingen en inmiddels is Black Friday een wereldwijd fenomeen.

Om de cadeaugids en de Black Friday-bonnen te ontvangen, hoef je niets te doen. Die worden in de laatste week van november samen met de krant aan huis verspreid in Weesp, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Driemond en Muiden (inclusief De Krijgsman). 

Winkeliers/ondernemers die nog willen aanhaken, kunnen contact opnemen met Myrna Meulenkamp - Bos via myrna@entermedia.nl of 06-11002679.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant