Afbeelding

Complicity haalt langzaam de stekker eruit

B2b

WEESP Het is een aderlating voor bedrijven (zzp’ ers vooral) en particulieren : Complicity Computers & Services gaat stoppen. Eigenaar Ton van Gent laat weten dat hij de werkzaamheden langzaam afbouwt om er eind 2022 definitief mee te stoppen. De reden? “Het is nooit echt rendabel geweest”, vertelt hij eerlijk.

Uit de berichten op Facebook blijkt dat veel Weespers het bedrijf zullen missen. Als je iets hebt aan je computer, laptop of bepaalde iPhones dan kon je hier terecht voor een reparatie. Er is ook een bescheiden winkel aan de Hogeweyselaan en iedereen kan rekenen op de geweldige service van Van Gent.

Ziel en zaligheid
21 jaar geleden is hij begonnen en hij heeft er ziel en zaligheid in gelegd. Op een gegeven moment had hij vier man lopen, maar het bleef sappelen. Die medewerkers zijn ook alweer weg en nu heeft van Gent besloten ermee te stoppen. “Het is gewoon niet meer vol te houden”, verklaart hij.

Afbouwperiode
Mede vanwege de garantie op verschillende producten die hier zijn gekocht, kiest hij voor een langzaam vertrek. “We hebben een afbouwperiode gepland van twee jaar. Het team is al afgebouwd, ik heb nu meegedeeld dat we ermee gaan stoppen en over enkele maanden gaat de winkel dicht. De komende periode blijf ik echter beschikbaar voor hand-en-spandiensten, maar uiteindelijk zullen er alleen nog garantie-afhandelingen gedaan worden”, laat hij weten.

Op de website zijn de volgende feiten te vinden:
- Op 1 januari 2021 is de actieve afbouw van de bedrijfsactiviteiten begonnen.
- De beschikbaarheid zal geleidelijk aan verminderen.
- Bezoek op afspraak of ‘op de gok’.
- Waarschijnlijk per juli 2021 zal Complicity niet meer aan de Hogeweijselaan kantoor/werkplaats houden.
- Voor garantie-afhandeling blijft Complicity bereikbaar t/m 31 december 2022.
- Mail en telefoon blijven ook werken t/m 31 december 2022.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant