Afbeelding
Foto's: Marieke van Veen

Vomar Weesp geopend

B2b

WEESP Vandaag is supermarkt Vomar aan de Achtergracht opengegaan. Hiermee hebben Weespers nu nog meer keuze op het gebied van de dagelijkse boodschappen. 

Het realiseren van een tweede supermarkt op deze locatie is een langdurig proces geweest. Met andere gegadigden kon geen overeenstemming worden bereikt omdat Albert Heijn een flinke vinger in de pap had en geen directe concurrent als buurman wilde. Uiteindelijk werd er overeenstemming bereikt met de Vomar, die begin 2020 begon met bouwen. In een rap tempo werd er aan de Achtergracht een tweede supermarkt opgetrokken, inclusief een verdubbeling van het parkeerdek. 


Veel mensen namen vandaag al even een kijkje. Uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat ze blij zijn met een voordeelmarkt met discountdeals in Weesp. 

Vomar zorgt er zelf ook voor dat de entree in Weesp niet onopgemerkt voorbij gaat. Overal in Weesp staan borden en billboards en de supermarkt is hoofdsponsor geworden van de jeugd van FC Weesp en daar zijn langs de velden ook al de sponsorborden geplaatst. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant