Afbeelding

Volvo-dealer verhuisd naar Hogeweyselaan

B2b

WEESP Het dealerbedrijf van Volvo is verhuisd van de Nijverheidslaan naar de Hogeweyselaan 93. Daar beschikt het bedrijf over een groter pand. Hiermee wordt een geschiedenis afgesloten die in 1968 is gestart.

Volvo Dick Mühl. Zo kennen de meeste Weespers het dealerbedrijf bij de entree van industrieterrein Nijverheidslaan. Maar al enige tijd heet het bedrijf Volvo Stern, want het bedrijf is overgegaan in handen van de grootste multi-merkendealer van Nederland. En nu is ook de locatie anders. Hogeweyselaan 93 is het pand waar voorheen Boch Carservice zat, naast het Ford-bedrijf Splinter. 

De vestigingsmanager laat weten: “Afgelopen maanden is hard gewerkt om onze nieuwe locatie gereed te maken. Zo is onze werkplaats uitgerust met de meest geavanceerde systemen, waardoor wij nieuwe technieken kunnen toepassen. Daarnaast zijn er speciale flexplekken met WiFi ingericht, waar klanten in alle rust kunnen werken tijdens een bezoek aan onze werkplaats. En niet alleen onze werkplaats gaat erop vooruit: in onze nieuwe showroom is er plaats voor maar liefst twintig modellen.


Decennia lang een vertrouwd beeld, maar sinds kort verleden tijd: de Volvo-dealer als entree van industrieterrein Nijverheidslaan.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant