De ledenvergadering trok een volle zaal.
De ledenvergadering trok een volle zaal. Foto: Brian Elings

IVW verwelkomt drie nieuwe bestuursleden

B2b

WEESP Mario van Dijkhuizen, Bouke Albrecht en Cees van Vliet zijn gisteren toegetreden tot het bestuur van bedrijvenvereniging IVW. Mario Dijkhuizen is de beoogde nieuwe voorzitter van de IVW. Tijdens een ingelaste ledenvergadering zijn de drie gisteren door de leden enthousiast ingehaald.

Van de drie is Cees van Vliet een ‘oude rot’ binnen de IVW. Tien jaar nadat hij na een succesvolle periode aftrad als voorzitter van de IVW, heeft hij besloten zich weer in te zetten voor de belangen van het bedrijfsleven in Weesp. Groeiende werkgelegenheid, duurzaamheid, een goede ruimtelijke ontwikkeling en een vruchtbare samenwerking met het bestuur van Amsterdam zijn de punten waar het bestuur van de IVW zich hard voor maakt en waarin Van Vliet en de andere twee nieuwe bestuursleden zich kunnen vinden.

Bouke Albrecht is architect en was compagnon van Janton Stork totdat die op 13 november 2019 overleed. Van Dijkhuizen heeft een imposante staat van dienst op uiteenlopende gebieden en staat momenteel te boek als specialist op facilitair gebied.

De druk bezochte ledenvergadering vond plaats in de kantine van FC Weesp, waar ook Katinka Hilders even het woord voerde. Hilders is sinds 10 december wethouder Economische Zaken en vindt het belangrijk dat de ondernemers weten wie zij is. Zij lichtte onder andere de rol van de bestuurscommissie Weesp-Driemond toe. Deze commissie treedt aan na de fusie van Weesp met Amsterdam op 24 maart.


Mario van Dijkhuizen en Bouke Albrecht stellen zich voor onder het toeziend oog van IVW-bestuurslid Jaco ter Beek. Foto: Brian Elings


Cees van Vliet is weer terug op het oude IVW-nest. Foto: Brian Elings

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant