Afbeelding
Nieuws van IVW

Terug op het IVW-nest: Carola Kestelo marketing en communicatie

B2b

De Vlissingse Carola Kesteloo trok al jong weg uit haar provincie, om marketeer te worden bij en voor verschillende multinationals en reclamebureaus. In Rotterdam deed ze bij Unilever en Shell de lokale tongval op. Dat zit haar brede glimlach niet in de weg. 

Sinds 2005 is Carola zakelijk tekstschrijver. Haar logo zegt alles: verwacht geen dikke rapporten of besprekingsverslagen. Na een kort gesprek of online interview maakt ze een scherpe boodschap in de vorm van een website, blog of aantrekkelijke brochure. Een succesvolle salespresentatie kan ook op het menu staan. Als het jouw bedrijf en activiteiten maar laat landen bij de juiste doelgroep.

Waarom IVW?

De komende fusie met Amsterdam is aanleiding geweest om ja te zeggen tegen Cultuurnetwerk Weesp en ook de banden met de IVW weer aan te trekken, vooral wegens het goede werk dat de afgelopen periode is verzet. Na een pauze in haar lidmaatschap voelt het IVW nu weer als een warm nest. Ze kijkt ernaar uit om haar netwerk wederom vol in te zetten. 

Ledenaanbieding workshop succesvoller schrijven

Heb jij moeite met het schrijven van duidelijke teksten, dan ben je bij Carola Kesteloo aan het juiste adres. Je kan de teksten voor je bedrijfsactiviteiten volledig aan haar uitbesteden of na laten kijken op grammatica, spelling en consistentie. Heb je alleen een steuntje in de rug nodig en wil je sparren over jouw schrijfstijl of de schrijfstijl van jouw medewerkers? Nodig Carola dan uit voor een praktische workshop ‘succesvoller schrijven’. In één dagdeel kun je grote stappen zetten.
IVW-prijs: € 99,00 p.p. (excl. btw)

Contactgegevens
CAROLA KESTELOO marketing & communicatie
Lage Klompweg 882, 1383 PP Weesp
M 06 - 24 77 51 50 | www.carolakesteloo.nl | carola.kesteloo@me.com

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant