Jolanda Roest-Veldhuisen in haar winkel aan de Nieuwstraat.
Jolanda Roest-Veldhuisen in haar winkel aan de Nieuwstraat.

'Koester de middenstand'

B2B

WEESP - Jolanda's Lederwaren bestaat 35 jaar. Jolanda Roest-Veldhuisen is overstelpt met hartverwarmende reacties tijdens haar jubileumweekend. 'Koester de middenstand!'

Afgelopen weekend vierde Jolanda's Lederwaren in de Nieuwstraat het 35-jarig bestaan met een kortingsactie. Er werd echter net zo veel gebracht als gekocht. Beide dagen stroomden de gelukswensen, bloemen en cadeautjes binnen. Jolanda is er nog beduusd van.

"Het klinkt heel lang, 35 jaar, maar de tijd is omgevlogen. De afgelopen jaren van economische crisis en wegwerkzaamheden zijn voor geen enkele ondernemer makkelijk geweest, maar ik haal nog steeds zo veel plezier uit dit werk. Het samenstellen van nieuwe collecties, het fijne contact met de klanten... het blijft leuk."

De positieve reacties op haar jubileum kon Jolanda goed gebruiken, want soms wordt ze wel eens moe van de negativiteit. "Als er een nieuwe winkel komt in Weesp vraagt iedereen zich af voor hoe lang. En er wordt geklaagd over het winkelaanbod. Zo jammer, want je kunt in Weesp alles krijgen. Ik zeg: niet mopperen, maar koesteren!"

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant