Nathalie Scheffer lanceert plan voor grote boekhandel
Nathalie Scheffer lanceert plan voor grote boekhandel

Kleine Prins gaat voor superboekhandel op Nieuwstad

B2b

WEESP - Aan de Nieuwstad moet in mei De Weesper Boekhandel openen. Nathalie Scheffer van De Kleine Prins wil een winkel openen waar (kinder)boeken, speelgoed, koffie en nog veel meer te koop is.

De Weesper Boekhandel moet in de Scapino komen. De intentieovereenkomst is maandag gesloten. 

Kleine Prins
Beide vestigingen van De Kleine Prins in de Slijkstraat zullen verdwijnen. "Een belangrijk deel zal worden ingenomen door een koffie/lees/werkcorner. De gedachte is dat mensen hier komen voor een kopje koffie voor de gezelligheid, lekker lezen, werkplek, werkafspraken. Een fijne plek om elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te raken door het aanbod in de winkel", zo vertelt Scheffer.

Assortiment
De winkel heeft een oppervlakte van 550 m2. Het assortiment zal onder meer bestaan uit boeken, kinderboeken, kantoorspullen, gezelschapsspellen, cadeaus, kaarten, tijdschriften, kranten, de VVV-winkel en een PostNL-punt. 

Crowdfunding
Een belangrijk deel van het plan van Nathalie is crowdfunding. Een deel van het geld komt van de bank, een ander deel moet uit Weesp zelf komen. Zij hoopt dat veel Weespers geld inleggen zodat de winkel geopend kan worden. Daar komt ze snel op terug. Inschrijven voor meer informatie kan op www.vriendenvandeweesperboekhandel.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant