Afbeelding
Video

Topmoment voor Van Roden: ballonnen in dansmenigte

B2b

WEESP - Vijfhonderd hartballonnen die uit de lucht vallen in een uitverkocht Carré: een spectaculair gezicht. Ben van Roden Decoraties heeft drukke maanden achter de rug en leverde voor zes bijzondere optredens van Fedde le Grand de ballonnen.

De bijdrage van het Weesper ballonnenbedrijf aan het dansspektakel Grand met Fedde le Grand in een uitverkocht Carré was het sluitstuk van een enerverende periode. 

Rood en glanzend
Hoor de opzwepende muziek van DJ Fedde le Grand, zie de zes danseressen op het podium kunstige dingen doen met immens grote witte ballonnen en dan plotseling in een stuk over de liefde vallen er vijfhonderd hartballonnen uit de lucht. Rood en glanzend dalen ze neer op het dansende publiek, dat natuurlijk met de ballonnen aan de haal gaat.

Topmoment
Een topmoment in een topshow. De ogen van Ben en Geke van Roden beginnen te glanzen als ze over die zes bijzondere avonden in februari praten. Zij waren erbij en hoe. Voorafgaand aan de show had het stel vier zakken gevuld met ballonnen en ze in de nok gehesen. Een secuur werk, want het mag niet misgaan. Ben: "Deze speciale dropzakken hebben we zelf ontwikkeld. We hebben dan ook bijna dertig jaar ervaring en weten dus dat de trekdraad never nooit in de knoop mag raken. En onze zakken zijn zwart, want we willen absoluut niet dat het publiek door heeft dat ze op een gegeven moment worden verrast met de ballonnenzee."

Bij vijf mega-evenementen in vijf maanden lieten Ben en Geke van Roden ontelbare ballonnen los boven een uitzinnig publiek.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant