Afbeelding
Advertorial

Hij is voor groot en klein... de bedrijvenbeurs van Weesp

B2b

Op zoek naar een uitgelezen mogelijkheid om binnen Weesp je product of dienst onder de aandacht te brengen, je naamsbekendheid te vergroten en/of je netwerk uit te breiden? Meld je dan nu aan voor de Weesper B2B-dagen op 20 en 21 januari 2016 op bedrijventerrein Noord in Weesp.

Want de Weesper B2B-dagen zijn de place to be. Of laten we zeggen: de beurs-to-be. Net als in 2014 wordt het weer een ontspannen en laagdrempelige netwerkbeurs voor ondernemers uit Weesp en directe omgeving die hun omzet willen verhogen. En wie wil dat nu niet?

Groot en klein
En het leuke is: deze beurs is interessant voor groot en klein en voor bedrijven uit elke sector. Dat zien we ook terug in belangstelling, die inmiddels al volop op gang is gekomen. Zowel kleine als grotere bedrijven hebben zich aangemeld, net als zzp'ers en winkels.

Mooie deal
Kijk niet raar op als je meteen een mooie deal overhoudt aan de Weesper B2B-dagen. Bij de vorige editie gaf 60% van de deelnemers aan beslist meer omzet te verwachten als gevolg van hun contacten op de beurs. Bovenal zagen bijna alle deelnemers en bezoekers de beurs als een waardevolle investering in hun contacten voor de langere termijn.

Dat gaat deze keer niet anders worden, dus schrijf in of vraag vrijblijvend meer informatie.

ZZP-voordeel
Voor zzp'ers zijn de Weesper B2B-dagen natuurlijk het walhalla om zich te presenteren aan potentiële toekomstige zakenrelaties.Speciaal voor deze groep ondernemers is er een voordelige mogelijkheid om aan de beurs mee te doen via de zeer effectieve zzp-statafel. Vraag gerust naar deze mogelijkheid.

Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven. 


Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven. 

Tot ziens op 20 en 21 januari 2016 !

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant