Bank gaat over tot executie van het golfcentrum
Bank gaat over tot executie van het golfcentrum

Belastingdienst legt beslag op Golfcentrum Weesp

B2b

WEESP - De belastingdienst heeft beslag gelegd op de inboedel en bedrijfswagen van Golfcentrum Weesp. De Rabobank gaat over tot executie van het pand. De schuldenlast van de in juli opgestapte directeur Joost Boelens noopt tot deze maatregelen.

Intussen heeft Golfvereniging Weesp als gebruiker van het golfcomplex aan de Basisweg een commissie opgericht die naarstig opzoek gaat naar een oplossing voor de ontstane situatie. Deze commissie met de naam Denktank voert gesprekken met de gemeente, de overige aandeelhouders Par 3 en de Rabobank. Zij onderzoekt de (financiele) mogelijkheden van het zelf exploiteren en/of horeca van het golfcomplex door de golfvereniging.

Onderhoud
Ook hoe het noodzakelijk onderhoud van de golfbaan gerealiseerd en gefinancierd moet worden, kost de commissie Denktank hoofdbrekens. Mogelijk dat er aan de leden een extra financiële bijdrage wordt gevraagd om in ieder geval het eerste kwartaal wat betreft het onderhoud te overbruggen.

Koper
Op de grond, waarvan de gemeente eigenaar is,  ligt de bestemming van golfcomplex. Om die reden zal een toekomstige koper ook in die hoek moeten worden gezocht. Voorzitter van de golfvereniging Paul van Rosmalen: "Ik hoop dat er mede door deze commissie sneller een oplossing wordt gevonden die we aan onze leden kunnen voorleggen. De manier waarop de leden ons als bestuur het afgelopen jaar hebben gesteund verdient een dik compliment."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant